LA LLISTA QUE SONA

Podeu votar pels vostres grups a 20vint@gmail.com (es comptabilitza un vot per adreça de correu). Ens agradaria que hi poséssiu des de quina població ens escolteu. Seguiu la llista des de l'Spotify

LA LLISTA ABRIL DE 2012

  • 01. MIQUEL ABRAS "Girasols mirant la lluna"
  • 02. ELS AMICS DE LES ARTS "Monsieur Cousteau"
  • 03. QUIMI PORTET "Oh my love"
  • 04. DEKRÈPITS "Festa major"
  • 05. TXARANGO "Vola"

10 de març del 2009

WHISKYN'S. PUNT I...

Whiskyn's tanquen una etapa de 17 anys, avui han fet públic aquest comunicat:
"Després de més de disset anys ininterromputs als escenaris, vuit discos editats i més de cinc-cents concerts a les esquenes, WHISKYN’S hem decidit fer una aturada indefinida en la nostra carrera.
A hores d’ara, no sabem si serà o no un adéu per sempre. El que sí sabem és que en aquest punt de les nostres vides necessitem fer una parada en el camí. Aturar aquesta maquinària que no ha deixat de funcionar i fer brandar el seu engranatge des de que es va engegar fa gairebé divuit anys. Tots cinc ens sentim immensament contents per aquests anys plens de concerts i de moments inoblidables que tanta felicitat han aportat a les nostres vides. Som conscients de la nostra fortuna i és així com volem transmetre el nostre més sincer agraïment a tothom que ho ha fet possible fent-nos costat durant tots aquests anys. D’altra banda, també estem contents perquè creiem haver sabut fer aquesta aturada en el moment més adient. I hem decidit que volem acomiadar-nos de la nostra gent de la millor manera que sabem; als escenaris.És per això que aquest proper estiu farem la nostra darrera gira de concerts. Serà una gira on tenim ganes de tocar les nostres millors cançons, les més representatives de la nostra carrera i que més ens han apropat al nostre públic, per tal de fer junts una bona festa de comiat i molt de soroll plegats.
Gràcies de tot cor a tothom i us hi esperem una vegada més!
"

Xeic! "Amics treballadors"

Beth "Terra trencada"

La Porta dels Somnis "Aire lliure"

Very Pomelo "Turistes"

Pau Vallvé "Encara no"

Ix! "Avui si"

Raydibaum "Alfabet"

Anna Roig i l'ombre de ton chien "Je t'aime"

Els Surfing Sirles "El trineu"

Es Reboster "5:32"

Joan Miquel Oliver "Final feliç"

The Gruixut's "Xafardera"

Companyia Elèctrica Dharma "Mompou's Mood"