LA LLISTA QUE SONA

Podeu votar pels vostres grups a 20vint@gmail.com (es comptabilitza un vot per adreça de correu). Ens agradaria que hi poséssiu des de quina població ens escolteu. Seguiu la llista des de l'Spotify

LA LLISTA ABRIL DE 2012

  • 01. MIQUEL ABRAS "Girasols mirant la lluna"
  • 02. ELS AMICS DE LES ARTS "Monsieur Cousteau"
  • 03. QUIMI PORTET "Oh my love"
  • 04. DEKRÈPITS "Festa major"
  • 05. TXARANGO "Vola"

22 de juny del 2010

Gerard Quintana i amics barcelonins al Grec

El 15 de juliol Gerard Quintana farà una actuació molt especial dins la programació del Grec. Es farà a la Plaça del Rei de Barcelona que forma part dels espais on Quintana s’ha inspirat a l’hora de crear el seu darrer disc. En aquesta actuació, l’artista presentarà una producció especial anomenada : Barcelona en colors, títol del seu primer single. Aquest espectacle, proposa una mirada diferent dels temes inclosos al Deterratenterrat, comptant amb la complicitat d’amics de la ciutat comtal, que faran d’aquesta, una nit única i especial. Els artistes que participaran son: Els Amics de les Arts, Shuarma (Elefantes), Gertrudis i Yacine Belahcene.

Deterratenterrat és el nou disc de Gerard Quintana. Un disc que ha comptat amb la complicitat d’Albert Pla i el seu equip -a la producció- i on l’artista s’ha tornat a envoltar d'alguns dels seus músics habituals, com Francesc Bertran i Xavi Lloses. Un treball on la ciutat de Barcelona és la protagonista i la font d’inspiració de l’artista. Des del seu observatori, al Barri Gòtic, ha escrit catorze cançons a tall de cròniques urbanes, en el context de crisi que ens esta tocant viure.

Xeic! "Amics treballadors"

Beth "Terra trencada"

La Porta dels Somnis "Aire lliure"

Very Pomelo "Turistes"

Pau Vallvé "Encara no"

Ix! "Avui si"

Raydibaum "Alfabet"

Anna Roig i l'ombre de ton chien "Je t'aime"

Els Surfing Sirles "El trineu"

Es Reboster "5:32"

Joan Miquel Oliver "Final feliç"

The Gruixut's "Xafardera"

Companyia Elèctrica Dharma "Mompou's Mood"