LA LLISTA QUE SONA

Podeu votar pels vostres grups a 20vint@gmail.com (es comptabilitza un vot per adreça de correu). Ens agradaria que hi poséssiu des de quina població ens escolteu. Seguiu la llista des de l'Spotify

LA LLISTA ABRIL DE 2012

  • 01. MIQUEL ABRAS "Girasols mirant la lluna"
  • 02. ELS AMICS DE LES ARTS "Monsieur Cousteau"
  • 03. QUIMI PORTET "Oh my love"
  • 04. DEKRÈPITS "Festa major"
  • 05. TXARANGO "Vola"

5 de setembre del 2008

ELS VUIT SEMIFINALISTES DE L'ENGANXA'T

La sisena edició del concurs Enganxa't a la música ha escollit les vuit bandes que participaran a les semifinals d'aquesta convocatòria que tindran lloc a la sala Suau de Reus del 15 al 18 de setembre. Els escollits són ((j)) de Barcelona, No tots els àngels tenen ales de Palma de Mallorca, Anita Miltoff de Barcelona, Fingertips de la Valldigna (País Valencià), Wantun de Blanes (La Selva) i Martí Soriano de Barcelona. Per la seva banda, les formacions Contracop d'Alcanar i Godall (Montsià) i Trencasons de Reus, també s'han classificat gràcies a la votació popular del públic.

El grup guanyador signarà un contracte, amb la discogràfica Edicions Singulars, que inclou l'enregistrament i edició d'un primer treball discogràfic amb la possibilitat de renovar-lo si les dues parts hi estan d'acord. La distribució també va a càrrec del propi segell discogràfic o del seu distribuïdor.

El concurs està organitzat per l'Associació Cultural Espais de Música en Català (ACEMC), formada per representants del programa 'Cops i Flames' de Punt 6 Ràdio, la sala Suau de Reus i el web musical Decibel.cat.

Xeic! "Amics treballadors"

Beth "Terra trencada"

La Porta dels Somnis "Aire lliure"

Very Pomelo "Turistes"

Pau Vallvé "Encara no"

Ix! "Avui si"

Raydibaum "Alfabet"

Anna Roig i l'ombre de ton chien "Je t'aime"

Els Surfing Sirles "El trineu"

Es Reboster "5:32"

Joan Miquel Oliver "Final feliç"

The Gruixut's "Xafardera"

Companyia Elèctrica Dharma "Mompou's Mood"