LA LLISTA QUE SONA

Podeu votar pels vostres grups a 20vint@gmail.com (es comptabilitza un vot per adreça de correu). Ens agradaria que hi poséssiu des de quina població ens escolteu. Seguiu la llista des de l'Spotify

LA LLISTA ABRIL DE 2012

  • 01. MIQUEL ABRAS "Girasols mirant la lluna"
  • 02. ELS AMICS DE LES ARTS "Monsieur Cousteau"
  • 03. QUIMI PORTET "Oh my love"
  • 04. DEKRÈPITS "Festa major"
  • 05. TXARANGO "Vola"

21 d’octubre del 2009

LES MUSIQUETES A L'AUDITORI

El proper dijous 22 d'octubre la sala 1 Pau Casals de L'Auditori de Barcelona acollirà el concert Fem sonar les Musiquetes. L'espectacle és la translació en directe del treball discogràfic Musiquetes per a la Bressola (Propaganda pel Fet 2008), que s'ha convertit, amb un total de 80.000 exemplarts, en el disc de cançons populars i infantils en català amb una distribució més important.
Els responsables de la coordinació artística de l'espectacle en directe, són Núria Lozano (La Carrau), Marc Serrats i Marc Grau (Xerramequ Tiquis Miquis), que s'han encarregat també d'actualitzar cançons com "La lluna i la pruna", "La pastoreta" o "Muntanyes del Canigó", amb ritmes electrònics, tropicals i rumbers per un concert pensat per agradar tant a petits com a grans.
El concert de L'Auditori comptarà amb la presència dels cantants Miquel Gil, Carles Belda, Sicus Carbonell, Gerard Jacquet i Clara Andrés i la participació Nins i Nines de la Bressola de la Catalunya Nord, del cos de Dansa de l'Esbart de Sant Cugat i la Coral Clau de Lluna d'Arenys de Munt.

Xeic! "Amics treballadors"

Beth "Terra trencada"

La Porta dels Somnis "Aire lliure"

Very Pomelo "Turistes"

Pau Vallvé "Encara no"

Ix! "Avui si"

Raydibaum "Alfabet"

Anna Roig i l'ombre de ton chien "Je t'aime"

Els Surfing Sirles "El trineu"

Es Reboster "5:32"

Joan Miquel Oliver "Final feliç"

The Gruixut's "Xafardera"

Companyia Elèctrica Dharma "Mompou's Mood"