LA LLISTA QUE SONA

Podeu votar pels vostres grups a 20vint@gmail.com (es comptabilitza un vot per adreça de correu). Ens agradaria que hi poséssiu des de quina població ens escolteu. Seguiu la llista des de l'Spotify

LA LLISTA ABRIL DE 2012

  • 01. MIQUEL ABRAS "Girasols mirant la lluna"
  • 02. ELS AMICS DE LES ARTS "Monsieur Cousteau"
  • 03. QUIMI PORTET "Oh my love"
  • 04. DEKRÈPITS "Festa major"
  • 05. TXARANGO "Vola"

9 de març del 2010

El 16 de març els Premis Enderrock a Bikini

Els Amics de les Arts (millor disc del 2009 segons la crítica i millor directe de cançó d'autor segons la votació popular), Gerard Quintana (que ha obtingut el premi a millor disc del 2009 de cançó d'autor per popular), The Pepper Pots (millor disc en altres llengües segons la crítica), Mazoni amb les Mazoni (millor disc de pop-rock segons la crítica), Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien amb Cesk Freixas (totes dues bandes premiades) i La Pegatina (millor artista del 2009 de pop-rock segons la votació popular), seran les sis propostes que es podran sentir durant la nit dels Premis Enderrock 2010. Serà el proper dimarts 16 de març, a partir de les 20.30 hores a la sala Bikini de Barcelona.

El presentador de la gala serà DJ Phil Musical, l’alterego del periodista de ràdio i televisió Òscar Dalmau. L’entrada per assistir als Premis Enderrock és de de 5 € anticipada i de 10 € a la taquilla el mateix dia de la festa. Tots els subscriptors tindrà l’accés gratuït per a dues persones, enviant un correu electronic a: subscripcions@enderrock.cat, i indicant nom complet.

Xeic! "Amics treballadors"

Beth "Terra trencada"

La Porta dels Somnis "Aire lliure"

Very Pomelo "Turistes"

Pau Vallvé "Encara no"

Ix! "Avui si"

Raydibaum "Alfabet"

Anna Roig i l'ombre de ton chien "Je t'aime"

Els Surfing Sirles "El trineu"

Es Reboster "5:32"

Joan Miquel Oliver "Final feliç"

The Gruixut's "Xafardera"

Companyia Elèctrica Dharma "Mompou's Mood"