LA LLISTA QUE SONA

Podeu votar pels vostres grups a 20vint@gmail.com (es comptabilitza un vot per adreça de correu). Ens agradaria que hi poséssiu des de quina població ens escolteu. Seguiu la llista des de l'Spotify

LA LLISTA ABRIL DE 2012

  • 01. MIQUEL ABRAS "Girasols mirant la lluna"
  • 02. ELS AMICS DE LES ARTS "Monsieur Cousteau"
  • 03. QUIMI PORTET "Oh my love"
  • 04. DEKRÈPITS "Festa major"
  • 05. TXARANGO "Vola"

12 de març del 2010

Els Surfing Sirles presenten "LP"

Bankrobber publicarà a finals de març el primer disc d’Els Surfing Sirles, que es diu “LP”. Aquest divendres 12 ja es podran aconseguir algunes còpies en el concert que el grup ofereix a la sala Pop Bar del Razzmatazz. “El que ens mou és el desig de trencar totes les coses”, canten els Surfing Sirles. I en qualsevol dels seus concerts incendiaris estan a un mil·límetre de confirmar-ho. Calia una banda que portés el rock’n’roll fins a aquest límit, on l’actitud i el soroll esclaten per regalar-nos una explosió d’idees.

Sempre amb la navalla a la mà, els Surfing Sirles canten a la Fageda d’en Jordà, als ionquis de Can Tunis, als zombis que okupen la mansió de Michael Jackson, a l’alquímia, als paios punks rumberos... i fins i tot introdueixen Nicolau Casaus en una història de bandolers que acaba pervertint l’himne del Barça. Sembla complicat, però quan escoltes el disc, tot és molt senzill. És garatge. És rock’n’roll.

Els Surfing Sirles són Martí Sales (veu i guitarra), Guillem Caballero (teclat i veus), Uri Caballero (guitarra) i Xavi Garcia (bateria). El disc l’ha produït Joan Colomo.

Xeic! "Amics treballadors"

Beth "Terra trencada"

La Porta dels Somnis "Aire lliure"

Very Pomelo "Turistes"

Pau Vallvé "Encara no"

Ix! "Avui si"

Raydibaum "Alfabet"

Anna Roig i l'ombre de ton chien "Je t'aime"

Els Surfing Sirles "El trineu"

Es Reboster "5:32"

Joan Miquel Oliver "Final feliç"

The Gruixut's "Xafardera"

Companyia Elèctrica Dharma "Mompou's Mood"