LA LLISTA QUE SONA

Podeu votar pels vostres grups a 20vint@gmail.com (es comptabilitza un vot per adreça de correu). Ens agradaria que hi poséssiu des de quina població ens escolteu. Seguiu la llista des de l'Spotify

LA LLISTA ABRIL DE 2012

  • 01. MIQUEL ABRAS "Girasols mirant la lluna"
  • 02. ELS AMICS DE LES ARTS "Monsieur Cousteau"
  • 03. QUIMI PORTET "Oh my love"
  • 04. DEKRÈPITS "Festa major"
  • 05. TXARANGO "Vola"

23 de novembre del 2010

Gertrudis torna a la càrrega

Després d'una temporada allunyats dels escenaris catalans Gertrudis preparen el seu retorn. Diuen que han fet una any de guaret "aquest any ens hem dedicat a fer una pràctica agrícola genuïna del nostre país: el sistema guaret. Pels que no ho sàpiguen, el sistema guaret sorgeix de la saviesa dels pagesos catalans, el quals, empraven la tècnica de deixar descansar la terra amb l'expectativa de recollir-ne uns fruits excepcionals".
Aquesta absència d'escenaris catalans s'ha compensat amb moltes activitats del grup repartides pel món: "La Gira per Nafarroa, on hem tocat per primera vegada dins un  Gaztexe  amb la companyia del nostre amic Iñaki Betagarri, i el concert a la sala Totem amb els nostres mestres Ojos de Brujo; el concert a Berlin, per la diada de St. Jordi, amb el gran Lluís Llach recitant poesia i explicant-nos que el seu Dos Cavalls també es diu Gertrudis; la gira pel sud de la India amb el titellaire Eugeni Navarro, tot un guia turístic, en Gerard Quintana i en Xavi Lloses, tot uns astronautes, el Tricicle, tot uns fans del Gato, i la brutal ballarina Sol Picó, tot una dona. Per rematar el viatge hem tornat a les olors dels millors formatges del sud de França , Olargues i Montpellier,compartint escenaris amb la Pegatina i la nostra estimada Amparanoia; tocant a Andorra pels andorrans i els vilafranquins de l'Àliga; un sorpenent i multitodinari públic a Donosti  per a començar les seves festes amb el toc del seu espectacular canó  al bell mig de la plaça d'aquesta celebració i, remetant a Madrid, amb la cúpula rumbera de Manolos i el rei Peret".

Xeic! "Amics treballadors"

Beth "Terra trencada"

La Porta dels Somnis "Aire lliure"

Very Pomelo "Turistes"

Pau Vallvé "Encara no"

Ix! "Avui si"

Raydibaum "Alfabet"

Anna Roig i l'ombre de ton chien "Je t'aime"

Els Surfing Sirles "El trineu"

Es Reboster "5:32"

Joan Miquel Oliver "Final feliç"

The Gruixut's "Xafardera"

Companyia Elèctrica Dharma "Mompou's Mood"