LA LLISTA QUE SONA

Podeu votar pels vostres grups a 20vint@gmail.com (es comptabilitza un vot per adreça de correu). Ens agradaria que hi poséssiu des de quina població ens escolteu. Seguiu la llista des de l'Spotify

LA LLISTA ABRIL DE 2012

  • 01. MIQUEL ABRAS "Girasols mirant la lluna"
  • 02. ELS AMICS DE LES ARTS "Monsieur Cousteau"
  • 03. QUIMI PORTET "Oh my love"
  • 04. DEKRÈPITS "Festa major"
  • 05. TXARANGO "Vola"

10 de novembre del 2010

La Iaia guanya el desè Sona 9

La Iaia s’han proclamat guanyadors de la desena edició del concurs de maquetes Sona 9, en la final que s’ha celebrat el dimarts 9 de novembre a la sala Bikini de Barcelona. El grup vigatà, encapçalat pel cantant i compositor Ernest Crusats, s’ha endut el primer premi del certamen, consistent en la gravació i edició d’un disc, una gira de concerts per tot Catalunya i una campanya de promoció a TV3, Catalunya Ràdio, Ritmes.cat i Enderrock, organitzadors d’un certamen que enguany compleix deu anys d’història.
El grup de Sarrià i la Cellera de Ter Pulpopop s’ha endut el Premi Joventut, consistent en l’enregistrament d’un EP i una gira de concerts. Els barcelonins Bläue s’emporten el premi Èxit, amb el qual s’enduen 2000 euros en material musical. Així mateix, el premi per votació popular, recollit a través de les aportacions a través d’internet d’37.480 vots, se l’ha endut Joan Dausà i els Tipus d’Interés.

Xeic! "Amics treballadors"

Beth "Terra trencada"

La Porta dels Somnis "Aire lliure"

Very Pomelo "Turistes"

Pau Vallvé "Encara no"

Ix! "Avui si"

Raydibaum "Alfabet"

Anna Roig i l'ombre de ton chien "Je t'aime"

Els Surfing Sirles "El trineu"

Es Reboster "5:32"

Joan Miquel Oliver "Final feliç"

The Gruixut's "Xafardera"

Companyia Elèctrica Dharma "Mompou's Mood"